Säädettävät köydet ja asemontiköydet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Liitosköysi Finch shelter 2m hook

  104,03   0 Alv

  Käyttövalmis säädettävä ja monipuolinen 2 m liitosköysi automaattisesti lukkiutuvalla kaksitoimisella CT Shelter Evo -alumiinikiinnittimellä. Kiinnittimen litteä runko on vain 7 mm paksuinen, joten kiinnittyminen onnistuu hyvin kapeisiinkin paikkoihin.

  Kevyt ja kulutuskestävä malli, joka soveltuu henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen työkäytössä. Kiinnittimen rungon muotoilu suojaa sekä porttia että lukitussalpaa tasaisten pintojen iskuilta ja tarkoituksettomalta vapauttamiselta lisäten turvallisuutta. Toimitus sisältää sileäporttisen alumiinisen CT lukkosulkurenkaan ruuvilukituksella säätölaitteen liittämiseksi valjaisiin.

 • Liitosköysi Petzl Grillon Hook 3m säädettävä

  162,50   0 Alv

  Säädettävä työasentonauha HOOK-liittimellä

  Säädettävästä GRILLON HOOK -köydestä valmistetaan työntekojärjestelmiä, jotka täydentävät putoamisenestojärjestelmää. Sen pituutta voidaan säätää erittäin helposti ja tarkasti tarpeen mukaan mukavan asennon takaamiseksi työpisteessä. Sen HOOK-liitin on ihanteellinen kaulanauhan käyttöön kaksoistilassa valjaiden puolen kiinnityspisteissä. GRILLON HOOK on saatavana neljänä pituutena (2, 3, 4 ja 5 m) ja se on sertifioitu eurooppalaisten ja venäläisten standardien mukaan.

 • Liitosköysi+koukku Petzl Grillon MGO 2m

  177,24   0 Alv

  Säädettävä liitosköysi/asemointiköysi isolla MGO-koukulla

  GRILLON MGO kaulanauhaa käytetään työn paikannusjärjestelmien valmistukseen, täydentämään putoamisenestojärjestelmää. Sen pituutta voidaan säätää erittäin helposti ja tarkasti tarpeen mukaan mukavan asennon takaamiseksi työpisteessä. Erittäin suurella portin aukolla varustettu liitin sopii erinomaisesti metallirakenteisiin tai halkaisijaltaan suuriin kaapeleihin ja tankoihin. GRILLON MGO on saatavana kahdessa pituudessa: 2 ja 3 m, ja se on sertifioitu Pohjois-Amerikan ja Euroopan standardien mukaan.

 • Liitosköysi+koukku Petzl Grillon MGO 3m

  179,76   0 Alv

  Säädettävä työasemointiköysi MGO-koukulla

  GRILLON MGO liitosköyttä käytetään työn paikannusjärjestelmien valmistukseen, täydentämään putoamisenestojärjestelmää. Sen pituutta voidaan säätää erittäin helposti ja tarkasti tarpeen mukaan mukavan asennon takaamiseksi työpisteessä. Erittäin suurella portin aukolla varustettu liitin sopii erinomaisesti metallirakenteisiin tai halkaisijaltaan suuriin kaapeleihin ja tankoihin. GRILLON MGO on saatavana kahdessa pituudessa: 2 ja 3 m, ja se on sertifioitu Pohjois-Amerikan ja Euroopan standardien mukaan.

Näytetään kaikki 4 tulosta