Adblue liuos 210L tynnyri

259,00   0 Alv

AdBlue® on erittäin puhdas urealiuos, jota käytetään SCR-järjestelmällä varustetussa moottoriajoneuvossa. AdBlue® valmistetaan eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaan. Tuotenimi AdBlue® on VDA:n omistama ja valvoma. Ainoastaan yllä mainitun standardin täyttävää tuotetta saadaan kutsua tai merkitä nimellä AdBlue®. Arom-dekor Kemin AdBlue® täyttää kaikkien moottorivalmistajien vaatimukset.

Tuotetunnus (SKU): 691114ADB210 Osastot: ,

Kuvaus

AdBlue® on suhteellisen haitallinen eläimille ja ihmisille, eikä se ole myrkyllinen eikä palovaarallinen. AdBlue® kristallisoituu alle -11,5 °C lämpötiloissa. Jos neste jäätyy, se voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen. Säilytystä korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringonvalossa on kuitenkin vältettävä, koska silloin neste voi erottua. Erottunut neste on käyttökelvoton. Useimpiin ajoneuvoihin on asennettu lämpökierukoita AdBlue®-säiliön ympärille.

Tuotteen ohjeet
Suojattava suoralta auringonvalolta. Tuotetta ei saa sekoittaa muiden nesteiden kanssa. Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 18 kuukautta. Säilytä nestettä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

Varoitus
Tätä nestettä ei saa säilyttää ajoneuvon dieselsäiliössä. Mahdolliset roiskeet on välittömästi pestävä pois. Neste on syövyttävä. Väärien tarvikkeiden käyttö täytön yhteydessä voi vahingoittaa SCR-järjestelmää.

Käsittele AdBlueta® turvallisella tavalla ja vältä likaa!
Käytä vain uusia tai ainoastaan kyseiseen tarkoitukseen tarkoitettuja kannuja, kanistereita, pumppuja jne. Neste on syövyttävä. Väärien tarvikkeiden käyttö täytön yhteydessä voi vahingoittaa SCR-järjestelmää.

Arom-dekor Kemi ei käytä venäläistä tai venäläisestä lähteestä hankittua raaka-ainetta AdBluen valmistuksessa.

Tekniset tiedot
Väri Kirkas
Tiheys 1,09
Jäätymispiste -11,5°C
pH Ca 9
Kiehumispiste 100°C
Leimahduspiste 110 °C
Varastointi -5°C – +25°C