Alcotest 7000 alkotesteri Dräger

814,50   0 Alv

Dräger Alcotest® 7000 asettaa uuden standardin alkometreille. Sen etuja ovat laajempi lämpötila- ja mittausalue, vähäiset huoltovaatimukset ja useat vaihtoehdot kommunikoinnille. Lisäksi laitteella voidaan mitata alkoholia uloshengitysilmasta sekä suukappaleen että suppilon kautta. Luotettava alkoholin mittaus uloshengitysilmasta ei ole koskaan ollut näin nopeaa, yksinkertaista ja tehokasta.

Toimitusaika 1-7 päivää

Tuotetunnus (SKU): 44DD3700400 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus
Dräger Alcotest® 7000 asettaa uuden standardin alkometreille

Dräger Alcotest® 7000 on täysin uudenlainen, monipuolinen alkotesteri, joka mahdollistaa sekä nopean alkoholin joukkoseulonnan että tarkan promillemittauksen. Suppilomallisella suukappaleella suoritettava pikatestaus kertoo nopeasti, onko hengitysnäytteessä alkoholia. Jos alkoholia löytyy, siirrytään pelkällä napin painalluksella kertakäyttöisellä Slide ’n’ Click -suukappaleella suoritettavaan puhalluskokeeseen, joka antaa tarkan promillelukeman. Kahden mittausmenetelmän ansiosta Dräger 7000 on markkinoiden monipuolisin vaihtoehto ammattimaiseen alkoholitestaukseen.
Ominaisuudet

Markkinoiden monipuolisin alkotesteri ammattikäyttöön
Yhdistää alkoholin pikaseulonnan ja tarkan promillemittauksen
Käyttö hygieenistä sekä testaajalle että testattavalle
Laaja mittausalue: Hengitysilman alkoholipitoisuus 0–3 mg/l
Muisti: 30 000 tulosta (minimitiedoin) / 10 000 tulosta (tarkoin tiedoin)
Laaja toimintalämpötila: -10°C – +55°C
Nopeasti käyttövalmis, myös positiivisten testien jälkeen
Suojausluokka: IP54
Kalibrointiväli: 12 kk
Virransyöttö: USB-C-johdolla ladattava akku tai 3 x AA-paristo

Vain yksi vuosittainen kalibrointi

Tyypillisesti alkoholin mittauslaitteita joudutaan kalibroimaan kuuden kuukauden välein. Drägerin Alcotest® 7000 -alkometrin poikkeuksellisen hyvän mittausvakauden ansiosta laite vaatii kalibroinnin vain kerran 12 kuukaudessa. Niinpä alkometrit tarvitsee kerätä, lähettää kalibroitaviksi, ja jakaa sen jälkeen uudelleen vain kerran vuodessa. Näin säästyy aikaa – ja erityisesti rahaa.
Kaksi mittausmenetelmää yhdessä laitteessa

Alcotest 7000 -alkometrillä testi voidaan suorittaa tavanomaisesti käyttäen suukappaletta tai suppiloa. Näin pystytään suorittamaan suuri määrä alkoholin mittauksia uloshengitysilmasta erittäin lyhyessä ajassa: aikaa säästäen, kustannustehokkaasti ja hygieenisesti. Suppilotesti osoittaa alustavasti, onko testattavan hengityksessä alkoholia. Jos tulos on positiivinen, pelkällä napin painalluksella voi siirtyä suukappalemittaukseen. Tämä testi puolestaan mittaa testattavan hengitysilman tarkan alkoholipitoisuuden.
Laaja lämpötila-alue

Alcotest 7000 -alkometrillä voidaan suorittaa luotettavia mittauksia äärimmäisissäkin lämpötiloissa. Tämän alkometrin patentoitu lämmitysjärjestelmä sekä sen korkealaatuiset materiaalit takaavat luotettavat mittaustulokset lämpötila-alueella -10 °C…+55 °C.
Langattoman tiedonsiirron ratkaisut

Laitteeseen on integroitu energiaa säästävä Bluetooth® Low Energy -teknologia, jonka avulla voit olla digitaalisesti yhteydessä laitteeseen ja sen sisältämiin tietoihin. Tällä on monia etuja: Langaton yhteys alkometristä esimerkiksi Dräger BT Mobile Printer -tulostimeen mahdollistaa testitulosten tulostuksen jopa 15 metrin etäisyydeltä. Lisäksi Dräger add -sovelluksemme helpottaa monia prosesseja, kuten tarkan sijainnin määrittämistä sekä henkilötietojen ja mittaustulosten tallentamista digitaalisesti mittauspaikalla.

Drägerin Service Connect -ohjelmisto mahdollistaa mittaustulosten lataamisen ja paljon muutakin. Voit myös kytkeä Alcotest 7000 -alkometrin tietokoneeseen USB-C-johdon välityksellä, jolloin voit lukea vain mittaustulokset.
Korkeat rajat alkoholin havaitsemiselle uloshengitysilmasta

Laaja mittausalue on osa Alcotest 7000 -alkometrin parempaa suorituskykyä. Korkeimmillaan tämä alkometri pystyy mittaamaan uloshengitysilmasta jopa veren 3 mg/l alkoholipitoisuuden. Näyttö ilmoittaa, jos tämä mittausraja ylittyy.