Liitosköysi Finch shelter 2m hook

104,03   0 Alv

Käyttövalmis säädettävä ja monipuolinen 2 m liitosköysi automaattisesti lukkiutuvalla kaksitoimisella CT Shelter Evo -alumiinikiinnittimellä. Kiinnittimen litteä runko on vain 7 mm paksuinen, joten kiinnittyminen onnistuu hyvin kapeisiinkin paikkoihin.

Kevyt ja kulutuskestävä malli, joka soveltuu henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen työkäytössä. Kiinnittimen rungon muotoilu suojaa sekä porttia että lukitussalpaa tasaisten pintojen iskuilta ja tarkoituksettomalta vapauttamiselta lisäten turvallisuutta. Toimitus sisältää sileäporttisen alumiinisen CT lukkosulkurenkaan ruuvilukituksella säätölaitteen liittämiseksi valjaisiin.

Toimitusaika 1-7 päivää

Tuotetunnus (SKU): 730CTFS2M Osasto:

Kuvaus

Voidaan käyttää kahdella eri tavalla:
-Yhden pisteen tavassa säätölaite on kiinnitettynä valjaiden etukiinnityspiteeseen, joka on suositeltava tapa kun ei ole heiluririskiä
-Kahden pisteen tavassa köysi lähtee valjaan lantiovyön toisesta sivukiinnityspisteestä, kiertää rakenteen (esim. pylväs tai metallirakenne) ja kiinnitetään toiseen sivukiinnityspisteeseen, jolloin saadaan miellyttävä, vakaa ja tehokas työskentelyasento.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Finchiin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaite on yhtä kiinteää kokonaisuutta, minkä ansiosta siinä ei ole takertumisriskiä aiheuttavia osia, jotka voisivat saada aikana tarkoituksettoman avautumisen. Mukana liikutettava köysisuoja, jonka oikealla käytöllä pidennät liitosköyden käyttöikää. Köysi vaihdettavissa.

Sertifiointi: CE EN358. Paino lukkosulkurenkaan kanssa: 635 g. Maksimielinikä: Köysi 12 vuotta (= 2 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavana 2 m, 3 m, ja 5 m pituuksina.

Finch liitettävät varusteet ja vaihto-osat:
– Mikäli haluat automaattilukitteisen lukkosulkurenkaan jolla säätölaite liitetään valjaaseen, suosittelemme CT Pillar Pro TG sulkurengasta (2C39800YLBCTSTD) jossa poikkeuksellisen suuri poikittaismurtolujuus.
– Suosittelemme Finch liitosköyden kanssa käytettäväksi seuraavia työvaljaita: Valjaan varaan nojautuen työskentelyyn CT Axess QR. Köysityöskentelyyn CT Axess QR Ascender.
– 7W91502EH Finch Shelter vaihtoköysi 2m