Tuulilasinpesuneste tiiviste -65C 210L

483,06   0 Alv

AdProLine® tuulilasin pesuneste tiiviste on ympäristömerkitty tuulilasin pesuneste tiiviste ympärivuotiseen käyttöön. Jäätymispistettä säädetään vedellä laimentamalla. Liuottaa tehokkaasti likaa, tiesuolaa ja liikennekalvoa.

– Hyvä ympäristövalinta!
– Jäätymispiste jopa -65 °C
– Kustannustehokas
– Liuottaa helposti likaa
– Hellävarainen kaikille auton osille

Toimitusaika 1-7 päivää

Tuotetunnus (SKU): 691200210 Osastot: ,

Kuvaus

AdProLine® tuulilasin pesuneste tiiviste tarjoaa erinomaisen jäätymissuojan talvikuukausina. Saat tehokkaan jäätymissuojan aina -65 °C:een asti. Jäätymissuojaa voi säätää laimennussuhdetta säätämällä. AdProLine® tuulilasin pesuneste tiiviste on merkitty Hyvä ympäristövalinta -merkinnällä. Oikein laimennettuna pesuneste on tehokas ja kustannustehokas tuote liuottamaan likaa, tiesuolaa ja liikennekalvoja tuulilasista ja ajovaloista. Se on hellävarainen maalille, pyyhkijänsulille, listoille ja muille auton osille.

AdProline® tuulilasin pesuneste tiivisteperustuvat huolellisesti valittuihin raaka-aineisiin, jotka takaavat korkean laadun ja maksimaalisen puhdistuksen. Varmistaakseen korkean laadun puhdistuskyvyn, tuoksun ja jäätymissuojan osalta, tuulilasin pesuneste tiiviste sisältää tehokkaan tensidipaketin. Tuulilasin pesuneste tiiviste etanoli on denaturoitu nykyisten eurooppalaisten standardien mukaisesti. Pesunestetiivisteemme on biologisesti hajoavaa. Tuulilasin pesuneste tiiviste on helposti syttyvää.

Väri: Sininen
Kiehumispiste: 80°C
Leimahduspiste: 20°C

Lisätiedot

Paino 230,0 kg (kilogramma)