Tilausehdot

TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot lyhyesti

Tuotteiden toimitusaika on 0-3 arkipäivää. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan kyseessä olevan tuotteen osalta.

Tarvikekulma-verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuksen toimituskustannuksista. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni. Täytä aina myös palautuslomake.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä, ennen asennusta/kytkentää tilauksen toimittaneeseen myymälään.

Tarvikekulma-verkkokauppa ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

Katsothan tarkemmat sopimuksen yksityiskohdat alta, tässä ovat vain pääkohdat.


• Yksityiskohtaiset toimitusehdot
         1. Asiointi
         2. Hinnat ja tiedot tuotteista
         3. Toimitusaika
         4. Toimitustavat
         5. Maksutavat
         6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
         7. Reklamaatiot
         8. Vastuu
         9. Ylivoimainen este
        10. Immateriaalioikeudet
        11. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu


1. Asiointi

Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan suoraan omilla tunnuksillaan. Kirjautuminen nopeuttaa asiointiasi verkkokaupassa ja lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus saada erityisiä etuja ja tarjouksia sähköpostiisi. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme (kts. erillinen rekisteriseloste). Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

2. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kampanjatuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat ja toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron.

Palvelussa saattaa olla linkkejä valmistajan tai tuottajan sivuille. Emme vastaa näiden sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.

Tarvikekulma-verkkokauppa pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. 10,00 euron hintaisen tuotteen hinnaksi on ilmoitettu 1,00 euroa).

3. Toimitusaika

Toimitamme koko Suomen alueelle.

Tuotteidemme toimitusaika on 0-6 arkipäivää, voit tiedustella tarkempaa toimitusaika-arviota asiakaspalvelusta.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

4. Toimitustavat

Nouto myymälästä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noudettaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).

Nouto postista (Economy). Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noudettaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).

Nouto pakettiautomaatista (SmartPost). Jos tilausta ei ole mahdollista paketin ulkomittojen vuoksi toimittaa pakettiautomaatti, toimitetaan se noudettavaksi lähimpään postiin (Itella Economy).

Kotiinkuljetus (Express Flex). Vastaanottajaan otetaan aina etukäteen yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Toimitukset ovat arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21:een asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14:sta mennessä. Tilauksen toimitusosoitetta tai toimitustapaa ei ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Katso kaikkien toimitustapojen tarkemmat sisällöt: posti.fi. Toimitustapojen voimassaolevat hinnat näet verkkokaupan kassavaiheessa ennen tilauksen tekoa.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noudettaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).

Tarvikekulma-verkkokaupan vastuu tilauksesta ja toimituksesta kestää toimituksen luovutushetkeen saakka.

5. Maksutavat

         • Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, ja S-pankki.
         • Luottokortit: Visa ja MasterCard.
         • Klarna lasku, erämaksu ja Klarna tili

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna AB (Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, yritystunnus: 556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna lasku ja erämaksu ehtoihin sekä Klarnan yleisiin luottosopimusehtoihin pääset tutustumaan tästä. Klarna tili- sekä yleisiin luottosopimusehtoihin pääset tutustumaan tästä.

Klarna lähettää lasku-, erä- tai tilimaksua varten tarvittavat tiedot sähköpostitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, kun tuotteet lähetetään.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä koskien maksutapoja, vieraile Klarnan asiakaspalvelun sivuilla osoitteessa klarna.fi/tuki.

6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tarvikekulma-verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni.

Mikäli palautus koskee vaaralliseksi luokiteltavia aineita (tuote merkitty tilausvahvistuksessa lisätiedolla ”LQ vaarallinen aine”) ole aina ennen palautusta yhteydessä tilauksen toimittaneeseen myymälään tarvittavien pakkaus- ja merkintäohjeiden saamiseksi. Säilytä tällöin myös toimituksen alkuperäinen pakkaus ja pakkausmateriaalit palautusta varten.

Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä, asentamisesta tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta tai oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Sama palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Palautuskuluja ei tällöin peritä ja uuden/oikean tuotteen lähetys sisältyy alkuperäisten toimituskulujen hintaan. Panttituotteiden (runkopantit) osalta asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuvista kuluista.

Pyydämme palautusilmoituksessanne ystävällisesti mainitsemaan seuraavat seikat (palautuslomakkeessa):

        • Palautuksen syyn (mikäli viallinen tai väärä tuote)
        • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
        • Haluatteko:
                 a) palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille
                 b) tilalle oikean/uuden tuotteen

Tarvikekulma-verkkokaupasta ostetun tuotteen voi palauttaa tilauksen toimittaneeseen myymälään suoraan tai lähettämällä sen. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kustannuksita. Pyydämme palauttamaan tilauksen täytetyn palautuslomakkeen kera ja alkuperäisessä pakkauksessa, käyttäen alkuperäisiä pakkausmateriaaleja tai muutoin hyvin pakattuna. Viedessäsi palautusta Postiin, pyydäthän palautuksestasi kuitin katoamisen varalta. Säästä palautustositetta siihen saakka kunnes olemme hyvittäneet mahdollisen maksunpalautuksen tilillesi.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että rahat palautetaan ilmoitetulle pankkitilille jälkikäteen kohtuullisen ajan kuluessa – myymälässä ei voida hoitaa verkkokaupan rahapalautuksia.

7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tilauksen toimittaneeseen myymälään.

8. Vastuu

Tuotteista vastaa myyjä, Tarvikekulma Tampere Oy, 2389007-7.

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.
Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

9. Ylivoimainen este

Tarvikekulma-verkkokauppa ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).

Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

10. Immateriaalioikeudet

Verkkokaupassa esitettyjä tietoja, ja erityisesti koko tietokantaa, ei saa kopioida. Tietojen tai koko tietokannan kopiointi ja välittäminen edelleen ja/tai näiden toimintojen antaminen kolmansien osapuolten tehtäväksi on kielletty ilman Palvelun tuottajan ja Tarvikekulman kirjallista suostumusta. Kiellon rikkominen katsotaan tekijänoikeusloukkaukseksi, ja siitä voidaan asettaa syytteeseen.

11. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Helsingin käräjäoikeudessa.
Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.