Myymälä

Tarvikekulma Tampere Oy on vuodesta 2011 toiminut ammattilaisten luottokumppani, joka palvelee ammattitaidolla teknisen alan ammattilaisia sekä muitakin työkalujen ja tarvikkeiden tarpeessa olevia. Kivijalkamyymälä sijaitsee Kangasalan ja Tampereen rajalla Vestonkulmassa, missä asiakkaita palvelee ammattitaitoinen henkilökunta.

Yli 5000 nimikkeen kattava varastovalikoima on rakennettu asiakkaiden tarpeiden pohjalta ja sitä kehitetään jatkuvasti. Valikoimasta löytyvät niin työvaatteet ja Bosch-sähkötyökalut kuin kaikki muu, mitä työmaalla tarvitaan. Palvelua räätälöidään joustavasti, jotta jokaiselle asiakkaalle löytyy aina kaikki tarvittava.

Vuodesta 2018 lähtien Tarvikekulma on toiminut Bosch Pro Dealerina Tampereen seudulla. Pro Dealer -status tarkoittaa ammattilaistason palvelua sähkötyökalukaupan erikoisosaajalta, joka palvelee tavalla, jota ammattilainen osaa arvostaa. Vuonna 2023 Tarvikekulmasta tuli Bosch Premium Partner mikä tarkoittaa asiakkaillemme entistä parempia hintoja ja lisäpalveluita.

Tarvikekulmalla on yksilöllinen palvelu, todella nopeat toimitukset sekä ammattitaitoiset myyntiedustajat. Toimintaa ohjaa ajatus siitä, että aina asiakkaiden palatessa myymälään, heitä palvelee tuttu ammattitaitoinen myyjä, minkä avulla kaikki työkalut ja tarvikkeet saadaan vaivattomasti sekä nopeasti ammattilaisten käyttöön. Tavoitteena on tarjota kattavat ja laadukkaat tuotteet sekä parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Sopimusasiakkaillemme toimitamme omalla kalustolla työmaatoimitukset ja hyllytäydennykset veloituksetta. Meiltä saat myös hyllytyspalvelut.