Hiukkassuojain BLS ZER0 33 FFP3RD venttiilillä koko M/L yksittäispakattu

4,90   0 Alv

BLS Zer0 -hengityssuojain, jossa kolmiosainen litteä rakenne. Koko M/L.

BLS Zer0 -hengityssuojaimet mahdollistavat käyttäjälleen maksimaalisen suojauksen ja käyttömukavuuden. Suojaimet täyttävät korkeimman FFP3-luokan suojausvaatimukset, mutta uudenlaisen rakenteen ansiosta hengitysvastus on samaa luokkaa kuin kevyimmillä P1-luokan suojaimilla. Lisäksi suodatinmateriaali suodattaa jopa 0.001 µm kokoiset partikkelit standardin vaatimuksen ollessa 0.4 µm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 73B033 Osasto:

Kuvaus

Mukavuutta lisäävä kolmiosainen rakenne:

BLS Zer0 33 mukautuu erinomaisesti kasvojen liikkeisiin. Suojainta on mukava käyttää ja suojaustaso pysyy vakaana. Myös näkökenttä on esteetön. Lisäksi rakenne mahdollistaa suojaimen ottamisen käyttöön turvallisesti, ilman kosketusta sisäpintoihin.

Kulutusta kestävä ulkopinta – Armor® layer:

Materiaalin ulkopinta on suunniteltu erityisesti suojaamaan suodatinmateriaalia lialta, pölyltä ja nesteiltä sekä tavanomaiselta mekaaniselta rasitukselta. Tämän ansiosta suojausteho ja käyttöturvallisuus pysyvät erinomaisina pidemmän aikaa.

Hengittävyys ja alhainen hengitysvastus:

Innovatiivisen EOLO®-uloshengitysventtiilin ansiosta hengitysvastusta on saatu vähennettyä entisestään. Ilma ohjataan kahteen ilma-aukkoon, jotka ovat jopa 30% aiempia malleja leveämmät.

Suojaimen materiaali läpäisee vesihöyryä erinomaisesti (3380 g/m²), paljon useampia vastaavia tuotteita tehokkaammin. Tämä lisää käyttömukavuutta merkittävästi. Lisäksi suojaimen jämäkkä sisäosa varmistaa, että suojain pysyy muodossaan, mikä osaltaan parantaa hengittävyyden pysymistä hyvällä tasolla käytön aikana.

Nenäklipsi on integroitu suodattavan materiaalin kerrosten väliin. Klipsi mukautuu nenän kaaren muotoihin, ja mahdollistaa hyvän käytettävyyden myös silmä- tai suojalasien kanssa. Joustavat kiinnitysnauhat on tehty erittäin kestävästä ja korkealaatuisesta elastisesta tekstiilistä.

Saatavana kahdessa koossa, S ja M/L.

Yksittäispakattu turvallisen ja helpon jakelun ja säilytyksen varmistamiseksi.

Valmistettu Euroopassa.

Hyväksyntä: EN 149:2001 + A1:2009