Visiiri Kask Zenith smoke ilman adapteria

42,66   0 Alv

Kevyesti sävytetty silmiensuojain kiinnitettäväksi Kask Zen Visor Adapters työkypärädaptereihin. Pikakiinnitysdapterit kehyksen kiinnittämiseksi kypärään tulee tilata erikseen tuotekoodilla WAC00009-.

Tuotetunnus (SKU): 730KWVI00007-510 Osasto:

Kuvaus

Panoraamanäkymän tarjoava optisesti erittäin korkealuokkainen malli on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä. EasyClick -kiinnitys tekee visiirin kiinnittämisestä ja irrottamisesta työkaluvapaata, helppoa ja nopeaa, jolloin kypärään voidaan vaihtaa aina kuhunkin työtehtävään parhaiten soveltuva silmien- ja kasvojensuojain, ja saadaan myös minimoitua päänsuojauskokonaisuuden paino niitä työtilanteita varten missä kypärään integroitua silmiensuojainta ei tarvita.

Täyttää EN 166 luokka 1 5-1,4 BT N, EN 172 ja ANSI U6 L1.5 X D3 standardien vaatimukset: Sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Ulkopuolella luokka K naarmuuntumisenestopinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä auringon haitalliselta säteiltä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa. CE.

Kevyt smoke-sävytys 5-1,4:
– Optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön kun ei työskennellä kirkkaissa olosuhteissa, ja halutaan tarkkuutta tehtävään työhön
– Suositeltava valinta myös sisä- ja ulkotilojen välillä liikuttaessa
– Tarjoaa suojaa auringon säteilyltä, mutta ei vähennä liikaa näkyvän valon määrää, joten ei heikennä työn tehokkuutta ja turvallisuutta
– Toiminnallinen tummennustaso myös auringonnousun ja auringonlaskun aikaan

Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Paino 80 g. Materiaali: Polykarbonaatti. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Italia.

Yhteensopivat Kask kypärät:

Tuotannossa olevat mallit:
Zenith X -sarja
Primero -sarja

Aiemmat mallit:
Zenith -sarja

Suosittelemme seuraavia tuotteita Zen Visor visiirin kanssa käytettäväksi:
– Helmet Bag kypäräpussi (WAC00026-)
– Bollé Safety B-Clean Puhdistusliina esikostutettu, tuotekoodi PACW100 (Snro 6315961)
– Bollé Safety Anti-Fog Kit huurtumisenestosuihke, tuotekoodi PACF030 (Snro 6315957)
– Lupine Front Click Helmet Mount Set kiinnike otsavalaisimen valopäälle, tuotekoodi i1082 (Snro 8772300)