Kypärä Petzl Vertex Oranssi

49,00   0 Alv

Kypärässä esiasennettuna leukaremmi 4-pisteremmillä.

Petzl Vertex on umpinainen, ergonominen suojakypärä ammattilaiskäyttöön. Soveltuu erinomaisesti työskentelyyn sekä putoamisvaaraolosuhteissa että tasamaalla.

6-pistehihnaston ansiosta kypärä istuu mukavasti ja varmasti.
Säädettävä Centerfit-mekanismi keskittää kypärän painopisteen ja takaa yksilöllisen istuvuuden. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.
Flip&Fit-sisäosa lisää kypärän istuvuutta ja mahdollistaa myös sisäosan taittamisen kypärän sisään, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.
Dual-leukahihnan ansiosta kypärä soveltuu sekä korkeanpaikan (EN 12492) että tasamaan (EN 397) työskentelyyn: leukahihnassa valittavissa kaksi asetusta, joista toinen estää kypärän irtoamisen putoamistilanteissa, ja toinen avaa takertumistilanteessa nykäisystä leukahihnan.
Kypärässä ei ole näkökenttää rajoittavaa lippaa.

Kypärään on saatavissa monia lisävarusteita. Kypärässä on valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Kypärässä on neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

Paino: 490 g

Hyväksyntä: EN 397, EN 12492 (lukuunottamatta ilmanvaihtoa, kohdat 4.1.4,6,7), EN 50365 (voidaan käyttää lähellä matalajänniteasennuksia, joiden jännite on korkeintaan 1 500 VDC (tai 1000 VAC)), ANSI Z89.1-2014 tyyppi I E-luokka: kypärä on testattu 20 000 V:n jännitteellä, EAC, AS/NZS 1801

Petzl kypärät ovat yhteensopivia yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten kanssa (esim. Peltor ja Zekler ja 3M).

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 730A010AA04 Osasto: