Laattajyrsinsarja Dremel 566

26,50   0 Alv

Leikkaa seinälaatat tarkasti oikeaan muotoon

Dremel-monitoimityökalun ja seinälaattojen leikkuulisälaitteen avulla voit säästä aikaa ja leikata minkä tahansa muotoisia ja kokoisia seinälaattoja.
Leikkuuohjaimen leikkuusyvyys on helppo säätää. Enimmäissyvyys on 20 mm.
Lisälaite kierretään kiinni yhteensopivan Dremel-monitoimityökalun kärkeen, mikä säästää työaikaa.
Suurien ikkunoiden ansiosta leikkuujälki ei jää piiloon, vaan näet sen koko ajan ja leikkaaminen on turvallista.
Sisältö: 1 x leikkuuohjaimen lisälaite, 1 x Dremel-kierreleikkuuterä (562)

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 45DR26150566JB Osastot: ,

Kuvaus

Tuotteen kuvaus
Mitä voit tehdä sillä?
Muunna Dremel-monitoimityökalu erittäin tehokkaaksi seinälaattaleikkuriksi seinälaattojen leikkuusarjan avulla. Kämmenesi avulla voit tehdä helposti ja nopeasti minkä tahansa muotoisia ja kokoisia leikkuujälkiä.
Leikkuuohjaimen suurien ikkunoiden ansiosta näet työkappaleen koko ajan, mikä parantaa tarkkuutta. Työkalu on vakaa ja leikkuusyvyyttä voi säätää 20 mm.
Mukana toimitettavan kierreleikkuuterän (562) avulla voit leikata laattoja tasaisesti, jotta ne sopivat kiinteisiin kalusteisiin, kuten kylpyhuoneen pesualtaaseen tai keittiökalusteisiin. Saman tarvikkeen avulla voit helpottaa myös muita kodin asennustöitä, kuten poistoaukkojen, katkaisinten ja valokiinnikkeiden asennuksia, leikkaamalla aukkoja seinään.
Miten sitä käytetään?
Kun käytät tätä tarviketta, pidä Dremel-monitoimityökalusta kiinni kummallakin kädellä, jotta pystyt ohjaamaan sitä vakaasti ja leikkaamaan haluamasi muodon.
Kun aloitat, liikuta monitoimityökalu ja seinälaattojen leikkuusarja hitaasti materiaaliin 45 °:een kulmassa ennen vaihtamista 90 °:een kulmaan leikkaamista varten. Ohjaa työkalu työkappaleen päälle ja anna leikkuuterän tehdä työ painamatta sitä liikaa.