Nousuvaunu NC NESCO Vesivek kiskotarrain nykäyksen vaimentimella

350,00   0 Alv

Nesco Vesivek nousuvaunu tarrain nykäyksen vaimentimella tikkaisiin

Nousuvaunu tarrain turvavaljaan ja kiinteistön tikkaan väliin yhdistettäväksi.

Sopii tikkaissa olevaan matala profiiliseen kiskoon. Kiskon huulet kääntyvät sisäänpäin. Kiskon ulkohalkaisija levey 65mm ja korkeus 43mm. Tikkaan tarraimessa on mukana nykäyksen vaimentimet.
Nesco-tuotteet saivat Vesivek-brändin
NESCO 3402-2 JOUSTOVAIMENNETTU KISKOTARRAIN

Myyntierä kappaleittain.
Toimitusaika heti varastossa tai 3 – 8 työpäivää.

EN 353-1 CE 0598

Sallittu kisko: NESCO / Vesivek

Tuotetunnus (SKU): 730NESCO3402-2 Osasto:

Kuvaus

Käyttäjän minimi-/maksimipaino varusteineen on 40 kg/120 kg. Tarraimessa ilmoitettuja minimi- ja maksimipainoja ei saa alittaa/ylittää. Järjestelmää saa käyttää yksi käyttäjä kerrallaan kuuden metrin matkalla.

Tikkaita nouseva henkilö kiinnittäytyy turvavaljaiden ja joustovaimennetun kiskotarraimen välityksellä nousukiskoon, joka on kiinnitetty pystysuorien talotikkaiden puola-askelmiin tai joka voi toimia myös tolppatikkaiden runkona. Näin varmistetaan turvallinen kiipeäminen katolle kaikissa tilanteissa. Kiskotarrainta voidaan käyttää ainoastaan Vesivek Tuotteet Oy:n valmistamassa nousukiskossa yhdessä CE hyväksytyn (EN-361) kokovaljaan kanssa
Käyttöohje

Kiinnittäytyminen tehdään valjaan etukiinnityspisteeseen/-pisteisiin. Kiskotarraimen molemmat joustovaimentimet kiinnitetään ja lukitaan silmukka-ruuveistaan etukiinnityspisteeseen/-pisteisiin. Kiskotarraimen pituutta ei saa muuttaa esimerkiksi vähentämällä tai lisäämällä liittimiä. Kiskojärjestelmän yhteydessä käytettävien valjaiden tulee olla käyttäjälleen istuvat ja valjaiden säädöt tulee tarkistaa ennen järjestelmän käyttöä. Löysällä olevia valjaita ei saa käyttää. Mikäli valjaat löystyvät nousun tai laskun aikana, ne tulee säätää uudelleen istuvaksi ennen seuraavaa käyttöä.
Noustessa nojataan kevyesti taaksepäin, jolloin kiskotarrain liikkuu helposti profiilissa.

Kiskotarrain pujotetaan kiskoon sen avoimesta päästä. Tarrain on symmetrinen, joten käyttösuunnalla ei ole merkitystä. Mikäli järjestelmä on varustettu avattavalla vaunuesteelle, niin sen vapautus tapahtuu kahvaa kääntämällä ennen kiskotarraimen pujotusta tai poisottoa. Käyttäjän ja nousukiskon välinen etäisyys on oltava n. 20-25 cm. Noustessa nojataan kevyesti taaksepäin, jolloin kiskotarrain liikkuu helposti profiilissa. Pienin turvallisen putoamisen mahdollistava vapaa tila käyttäjän jalkojen alapuolella on 2 m, tästä syystä alinta kahden metrin matkaa noustessa on noudatettava erityistä huolellisuutta.