Suodattimet

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Esisuodatin 3M Adflo 5kpl/pkt SpeedGlas

  19,95   0 Alv
 • Yhdistelmäsuodatin Scott CF32 A2B2E2K2-P3 DT-4045E

  39,96   0 Alv

  Pakkauskoko 1/10.

  Suodatinsarja kokonaamarille ja Scottin puhallinlaitteille Duraflow ja Proflow.
  Suodatinkotelo lasikuituvahvisteista muovia. Suodattimien suodatusarvo on erittäin korkea ja hengitysvastus pieni. Kevyt. Sopivan hiilimäärän ja paineen ansiosta kaasunsuodattimien ja yhdistelmäsuodattimien läpi on helppo hengittää. Hiukkassuodattimen suuren suodatuspinnan ansiosta suuri kapasiteetti ja pieni hengitysvastus. Suuri ilman sisäänvirtauskanava pienentää ilmanvirtausvastuksen minimiin. Kaasunsuodattimien kaasujen- ja höyryjensuodatusteho on erittäin hyvä, suurikapasiteettisen hiilen ansiosta. Absorboiva pinta-ala on suuri hiilen mikrohuokosten vuoksi. Hyvä absorbointikyky tekee tuotteesta pitkäikäisen. Hiukkassuodatin on kosteudenkestävä ja suodattaa erinomaisesti aerosoleja myös kosteissa ympäristöissä. NBC 10 vuoden varastointiaika.

  Vastaa EN 141, 143 ja 371 vaatimuksia.

  Voidaan käyttää kaikkien koko- ja puolinaamarien kanssa, joissa on standardikierteet, sekä Scott Autoflow- ja Proflow-yksiköiden kanssa. GF-suodattimia ei saa käyttää puhaltimien kanssa. Katso puhaltimen käyttöohjeesta mikä suodatintyyppi on sopiva.

  HUOM! AX-suodattimia ja AXP3-suodattimia saa käyttää vain Scottin kokonaamarien kanssa.

  Huomaa, että standardien EN 146 ja 147 mukaan tuotetta ei saa käyttää muiden, kuin yhdessä hyväksyttyjen suodattimien kanssa. EN-standardien mukaisesti on käytettävä saman valmistajan suodattimia ja puhaltimia.

Näytetään kaikki 2 tulosta