Pitkävartiset turvakengät

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Alkaen 99,00   0 Alv

  AL Hit on varma valinta kovaa kulutusta ja korkeaa kuumuutta vaativiin olosuhteisiin: lämmönkestopohja kestää kuumuutta 300°C saakka ja ompeleet ovat kuumuutta kestävää Kevlaria. Jalka on suojattu alumiinivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla sekä päällisnahka tyylikkäällä kärkikupilla. Dual-pohjalliset lisäävät käyttömukavuutta.

 • Alkaen 109,00   0 Alv

  JALAS® GRAN PREMIO 1878 OFF ROAD

  Ensiluokkainen turvamaihari, jossa antistaattiset ominaisuudet ja korkein suojaustaso (S3), ulkotöihin. Kestävä PU-pinnoitettu nahkapäällinen ja tekninen fleecevuori pitävät jalat turvassa ja lämpiminä. Öljyn- ja lämmönkestävä nitriiliulkopohja antaa erinomaisen pidon vaativissa ympäristöissä. Alumiininen JALAS®-varvassuoja, teräksinen naulaanastumissuoja ja kaksinkertaiset PORON® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet.

 • JALAS® GRAN PREMIO 1898W WINTER KING

  Alkaen 128,23   0 Alv

  JALAS® GRAN PREMIO 1898W WINTER KING

  Erittäin lämmin turvasaapas kylmiin työympäristöihin. Suojausluokka S3 HRO. PU-pinnoitettu nahkapäällinen, jossa on Kevlar®-saumat, jotka kestävät lämpöä jopa 204 °C pitkäaikaisesti. Suojaa hitsausroiskeilta. Öljyn- ja lämmönkestävä nitriiliulkopohja antaa erinomaisen pidon. Alumiininen JALAS®-varvassuoja, plasmakäsitelty tekstiilinen naulaanastumissuoja ja kaksinkertaiset PORON® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet pohjallisessa.

 • Turvakenkä Jalas 1378 Heavy Duty

  Alkaen 160,48   0 Alv

  Erittäin lämmin turvamaihari talvikäyttöön. Suojausluokka S3. Kylmiin ja liukkaisiin olosuhteisiin. PU-pinnoitettu nahka, polyesteriturkis- ja Thinsulate™-vuori suojaavat jalkoja kaikissa olosuhteissa. Öljyn- ja lämmönkestävä Vibram Arctic Grip -pitopohja antaa erinomaisen pidon, ja JALAS®-komposiittivarvassuoja, teräksinen naulaanastumissuoja ja kaksinkertaiset PORON® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet pitävät jalat turvassa.

  OMINAISUUDET
  Korkein suojaustaso
  Erinomainen pito
  Erinomainen istuvuus
  Erittäin mukava
  Erittäin lämmin
  Erinomainen iskunvaimennus
  Kevyt

 • Turvakenkä Jalas 1868W King

  Alkaen 112,10   0 Alv

  Mukava korkeavartinen saapas, jolla korkein suojaustaso. Kuumiin työskentelyolosuhteisiin. Tilava lesti, kuumuutta kestävä päällinen ja ulkopohja. Täydellinen hitsaajille. Saumojen KEVLAR-kuitu kestää lyhytaikaisesti 427°C:n lämpötilaa (suurin käyttölämpötila) ja pitkäaikaisesti 204°C:n lämpötilaa (vakiokäyttölämpötila). Teräksinen naulaanastumissuoja, alumiininen varvassuoja ja kaksinkertaiset PORON® XRD® -iskunvaimennusvyöhykkeet auttavat ehkäisemään vammoja.

Näytetään kaikki 5 tulosta