Pitkävartiset turvakengät

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Von 99,00   0 Alv

  AL Hit on varma valinta kovaa kulutusta ja korkeaa kuumuutta vaativiin olosuhteisiin: lämmönkestopohja kestää kuumuutta 300°C saakka ja ompeleet ovat kuumuutta kestävää Kevlaria. Jalka on suojattu alumiinivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla sekä päällisnahka tyylikkäällä kärkikupilla. Dual-pohjalliset lisäävät käyttömukavuutta.

 • Von 120,16   0 Alv

  J JALAS® GRAN PREMIO 1878 OFF ROAD

  Ensiluokkainen turvamaihari, jossa antistaattiset ominaisuudet ja korkein suojaustaso (S3), ulkotöihin. Kestävä PU-pinnoitettu nahkapäällinen ja tekninen fleecevuori pitävät jalat turvassa ja lämpiminä. Öljyn- ja lämmönkestävä nitriiliulkopohja antaa erinomaisen pidon vaativissa ympäristöissä. Alumiininen JALAS®-varvassuoja, teräksinen naulaanastumissuoja ja kaksinkertaiset PORON® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet.

 • Turvakenkä Jalas 1868W King

  Von 152,47   0 Alv

  Turvasaapas vaativimpiin työympäristöihin. Camprelle vuori. Suojausluokka S3 HRO. PU-pinnoitettu nahkapäällinen, jossa on Kevlar®-saumat, jotka kestävät jopa 204 °C:n lämpöä pitkäaikaisesti. Öljyn- ja lämmönkestävä nitriiliulkopohja antaa erinomaisen pidon. JALAS®-alumiinivarvassuoja, teräksinen naulaanastumissuoja ja kaksinkertaiset Poron® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet antavat turvallisuutta koko päiväksi.

Näytetään kaikki 3 tulosta